sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Bingo!


Osallistuin tässä taannoin OE:n leikkimieliseen ompelukilpailuun, jonka aihe oli Bingo. Oma rivini oli: applikointi,raita,vetoketju. No,menestystä ei tullut, mutta tulipa taas innostuttua näistä applikaatioista :)

Tarkoituksena oli osallistua täysin erilaisella työllä, mutta en millään ehtinyt kauppaan ostamaan tarvikkeita, joten tälläinen idea tuli sitten mieleen. Olen jo aikoja sitten luvannut tehdä pojalleni Tikru -paidan, joten nyt on lupaus lunastettu!
Materiaalit, applikaatiot mukaanluettuna, on velouria. Paitsi nenä, joka on froteeta.
 

Etuosasta kun tuli niin värikylläinen, että selkäosa kaipasi ehdottomasti jotakin piristystä. Kauan pähkäiltyäni syntyi "feikki" vetoketjuinnovaatio. Vetoketju on ommeltu kankaan päälle ja on avattavissa. Rengasvetoketju on hauska yksityiskohta ja kun ketjun jättää auki se on itseasiassa tosi hauskan näköinen. Hieman skeptinen asenteeni viritystä kohtaan on muuttunut todella positiiviseksi!

Ja vielä 30.9. ehdit osallistua arvontaan täällä

7 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttava applikaatio. Ja niin herkulliset värit, nam!

  VastaaPoista
 2. Katsoin jo silloin OE:n puolella, että onpa ihanan värikäs paita ja mahtava applikointi :)

  VastaaPoista
 3. Upea aplikointi, ihanaa kun sellaisen jaksaa tehdä, lopputulos palkitsee. Vetskari-idea on mainio! Jokusen aikaa olen blogiasi jo seuraillut. Mikäli saan joskus oman blogin kyhättyä, niin liityn kyllä lukijaksi. Tämä blogimaailma on vielä hieman vieras mutta tutustun näihin parasta aikaa. Mahtava arvonta houkutteli kommentoimaan tänne! Vielä ehtii siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaikka tosiaan applokoinnissa on kova työ niin kyllä se onnistuessaan palkitsee.. Tsemppiä blogi-hankkeeseen!!

   Poista