tiistai 11. helmikuuta 2014

Sylva-huutis


Ensi lauantaina 15.2. vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää. Ompeluryhmä  Saumanvaralaiset haluavat olla mukana pienten asialla  omalla hyväntekeväisyyshuutokaupalla. Ompelemme tuotteita huutokaupattavaksi. Suurinosa meistä on harrastelijoita, joten persoonallinen kädenjälki näkyy töissä.
Huutokaupan tuotto lahjoitetaan suoraan Sylva ry:lle, joka on vuonna 1982 perustettu syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys.

Huutokauppa järjestetään lastenvaatekirpputori Piilon facebook-sivuilla. Huutokaupalle tulee oma kuvakansio, johon huutokaupattavat tuotteet tulevat esille perjantaihin 14.2.mennessä. Huutokauppa alkaa lauantaiaamuna 15.2. kello 9 ja tuotteita voi huutaa kello 21:een saakka. Jokaisen tuotteen lähtöhinta on vain 5 euroa.
Ensimmäinen huuto on korotettu ja korotuksen minimisumma on 1 euro. Huutokaupassa on käytössä niin sanottu viiden minuutin sääntö.
Huutaja maksaa voittosumman suoraan Sylva ry:n tilille ja esittää tuotteen tekijälle sähköisen kopion maksukuitista. Tuotteen tekijä postittaa tuotteen suoraan ostajalle neljän arkipäivän sisällä ja maksaa postikulut omasta pussistaan. Tarkemmat ohjeet maksuun ja muihin huutokaupan käytännön asioihin liittyen tulevat esille huutokauppakansioon.

Tule mukaan huutamaan uniikkeja käsitöitä! Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla!


ps. Tätä viestiä saa jakaa!

http://www.sylva.fi/fi/


Huutokauppakansioon pääset tästä!


Oma panokseni tähän huutokauppaa on tämä vauvanpeitto. Toinen puoli peitosta on punaista velouria, johon on applikoitu kaksi kukkaa. Toinen puoli kuviollista trikoota. peiton koko on n. 78x55cm.


2 kommenttia:

  1. oivoi, tämä olis ihan meidän näköinen peitto.. pitääkö tässä valmistautua kytikselle ;)

    VastaaPoista