sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Freak circus

 No nyt on sellainen kangas, joka poikkeaa täysin aikaisemmista. Kangas on tilattu Koot.fi ja kuosin on suunnitellut Mikko Tiainen.  Ja toden totta, tämä ei ole ollenkaan minunlaiseni! Ennen ompelua tiedustelin kavereilta ja perheeltä, että voiko tästä tehdä mitään. Poikkeuksetta ilmeet olivat varsin epämääräiset ja yleisin kommentti oli  vähän tai ihan TOO MUCH!

No joku tässä trikoossa kuitenkin houkutti, enkä laittanut kangasta kiertoon.  Kun ihminen ilman THE asennetta tekee itselleen vaatetta näinkin "hurjasta" kankaasta, niin ihan mikä tahansa malli ei enää käykään. Kankaan kuosi sopisi varsin näyttäviin tai hurjiinkin vaateluomuksiin, mutta ne jäisivät itselläni käyttämättä. Niinpä lopulta päädyin hyvin säyseään, pelkistettyyn tunikamalliin, johon en lisännyt mitään extraa. Lopputuloksena vaate, jota käytän! Tunika ylläti myös skeptiset epäilijäni positiivisesti.

5 kommenttia:

 1. Makee tunika! Tämä kuosi on kyllä vangitseva, toisaalta aika hurja, mutta jotain herkkääkin siinä on.

  VastaaPoista
 2. Tosiaan! Kankaana antaa hiukan pelottavankin vaikutelman, mutta vaatteena sinun ylläsi iloinen. Varmaan tuon jälkeen tartut vieläkin (uhka)rohkeampiin kokeiluihin.
  Ekaa kertaa vierailulla blogissasi. Katselen vähän tarkemminkin. Hyvää kesänjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Vau!! Tämä on hieno, mäkin vähän pyörittelin ihmeissäni silmiäni kun näin kankaan, mutta joku tässä on alkanut kiehtoa yhä enemmän ja enemmän... Edelleen napsusormea himmailee se, etten ole vaaleiden vaatteiden ylin ystävä :)

  VastaaPoista
 4. Yksinkertainen malli sopii tuohon hyvin, pääsee kuosi oikeuksiinsa. Upea tuli!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana! Minäkin odotan kieli pitkällä uutta erää Freak Circusta Koot.fi:hin. On päässyt loppumaan - ymmärrettävää kyllä. Ajattelin tehdä ihan vain pari t-paitaa mustalla selkämyksellä miehelle, joka myös tykästyi kankaaseen kovasti. Mutta nyt kun näin tuon tunikasi, niin pitäneekin tilata kaksi raporttia, että saa itselleenkin jotain noin ihanaa!

  VastaaPoista