tiistai 18. heinäkuuta 2017

Ruma ankanpoikanen

 Kävin tänään töiden jälkeen  ostoksilla ja nämä kaksi toisiinsa mätsäävää mokkaunelmaa saivat silmäni hohtamaan innosta ja ihastuksesta!
 No joo. Kyllähän toista piti pikkuisen tuunata, että setistä tuli täydellinen. Ihanat Calou Louise strassikengät löytyivät Country Whitestä ja henkeäsalpaajan kauhean kamala mokkapusakka vai mikäli lie, puolestaan kirpputorilta. Olin  puolimasentuneena jo poistumassa kirppikseltä  kun mitään ei löytynyt, mutta sitten silmiin osui tuo pusero. Fiskarsin kuvat alkoivat vilisemään silmissä, enkä malttanut odottaa, päästäkseni leikkelemään löydön ihan uuteen uskoon.
 Ja kyllähän tuo pusakka ihan hirveältä näytti vielä kotihenkarissakin.... Koska ihmeessä tälläisia luomuksia on ollut liikkeellä? Joku on joka tapauksessa nähnyt joskus kauhean vaivan tikkauksessa, joten onhan se oikeus ja kohtuus, että  työ saa vielä uuden mahdollisuuden. Purkuvaiheessa aloin epäilemään nimittäin tätä jonkun itse tekemäksi, sillä saumat ja huolittelu oli melko heppoiset eikä tuotelappua löytynyt.
 Minut tuunaus sai joka tapauksessa oikein iloiseksi ja ompelinkin innoissani laukun välittömästi kotiin palattuani, Sisälle en laittanut erillistä taskua, mutta avainklipsin kyllä. Vuorikangas on myös kierrätetty pusakasta, koska mallailuiden jälkeen mikään kotoa valmiiksi löytyvä kangas ei sopinut yhtä hyvin kokonaisuuteen.
 Ja nyt kun mulla on päällä joku höyhenmania, niin pitihän sitä tehdä velä tuollainen irroitettava koriste!
 On ne vaan niin kivat yhdessä!
 Ja nämä kengät <3


1 kommentti: