lauantai 6. huhtikuuta 2013

Robotteja ja raitaa

Vihreä NOSHin vihreäraidallinen frotee on ihanan retro ja keväinen. Alla Paapiin keltapohjainen robottitrikoo. Molemmat tilattu suoraan Noshilta ja kyllä oli nopea toimitus!! Tilasin maanantaina klo 13.30 ja kankaat oli seuraavana päivänä puolenpäivän jälkeen noudettavissa postista! Ei voi enää nopeammaksi mennä.
Vetoketju aiheutti tuskaa ja hikeä. Ensin ompelin keltaisen vetoketjun ja kun se oli paikoillaan, huomasin sen olevan umpiketju! Ei siis muuta kuin purkaan. Kävin hakemassa valkoisen EK:sta ja ompelin sen nurinpäin, eli vedin tuli sisäpuolelle. Taas purin. Ompelin ketjun ja raidat meni vinoon. Purin. Ompelin uudestaan nuppineulojen kanssa, meni vinoon. Purin.Tätä Showta jatkui aika monta kertaa, joten olisko sitten kahdeksas yritys ollut kohtuullinen.En jaksanut enää purkaa. En taida vähään aikaan tehdä vetoketjullisia töitä....

Robottitrikoo taisi olla jerseytä ja mutta aika  joustamatonta. Frotee paksua, joten ihan kuumimmille kesäilmoille vähän liian lämmin, joten mekkoa tästä ei ole hyvä tehdä.
Housuihin tein taskun jälkikäteen ulkopuolelle.
Myös takkiin tein neliönmallisen taskun ulkopuolelle.3 kommenttia:

  1. Mukava setti :) Vetoketjun ompeleminen, se vasta on ärsyttävää hommaa... ainakin jos ei meinaa sujua :/

    VastaaPoista
  2. Ekaa kertaa visiitillä ja sain jo uusia ideoita vanhojen jatkoks. Tuun piipahtaan myös jatkossakin. Heitin sulle omassa blogissani pienen haasteenkin.

    VastaaPoista