torstai 8. elokuuta 2013

Paratiisin puutarha

Pakko saada! Ihan pakko saada!
Vaikka oranssi ei ole kyllä minun värejäni niin tätä Verson puodin paratiisin puutarha - kangasta oli ihan pakko saada. Verkkokaupastahan se myytiin hetkessä loppuun, joten omani on napattu Kangashamstereista. Pieni takapakki tuli kun kangas saapui, koska pala olikin ilmoitettua pienempi. Kyse ei ollut kuin reilusta 5 sentistä, mutta kun kankaanmenekki oli laskettu millilleen, niin se tuntui kilometriltä!
Mutta kun oli ihan pakko saada tästä ihanuudesta itselle jotain, niin piti muuttaa suunnitelmat. Juuri ja juuri sain riittämään hihattomaan kesätoppiin.
Koska kankaan vähyyden takia paidasta tuppasi tulemaan makkarankuori, niin silmälumeeksi tein rypytykset molempiin sivusaumoihin. Ne on toteutettu Framilonin avulla. Saumuroin framilonin koko sivusaumaan niin kireälle kuin vain sain.
Tässä vielä lähikuva:
Myös ensimmäisen kerran käytin niin kaula-aukon kuin hihansuidenkin kanttaukseen samaa framilonia. Tähän projektiin meni koko paketti.


Vaikeuksien kautta voittoon! Kiva kesätoppi tästä tuli! Nyt vaan ruskeaa versiota odottelemaan.....

Muista osallistua arvontaan täällä!


7 kommenttia:

 1. On tuo Paratiisin puutarha kyllä oranssina tosi pirteä. Loistaa kilpaa auringon kanssa :D Loistava tuo framilonrypytys koko sivusaumaan. Ei näytä yhtään makkarankuorelta.

  VastaaPoista
 2. Tykkään tästä! Nuo rypytykset on kiva lisäilmeen antaja!

  VastaaPoista
 3. Mä niin tahtosin tuota kangasta jossain muussa värissä. Oranssi ei oo mun juttu. Kiva paita kyllä :)

  VastaaPoista
 4. Hieno, ite jäin ilman tätä oranssia ja just se ois mun väri, mut oottelen nyt sitten minäkin ruskeaa saapuvaksi!

  VastaaPoista
 5. Tää kangas on NIIN hieno!/ Ulla

  VastaaPoista
 6. Minä löysin tämän kankaan vasta kun se oli jo mennyt, joten nyt pitää tyytyä vain ihastelemaan muiden luomuksia siitä... Toppi näyttää niin energiseltä! :)

  VastaaPoista