keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Ja näitä polkuja tallaan


Uusi vuosi, uudet kujeet. Sitä myöten blogin kahdessadas postaus ja uusi kansikuva.
Saapa nähdä mitä vuosi 2014 tuo mukanaan, mutta tulkoon tästä huippuvuosi!

Taas kerran olin myöhäisherännäinen ja tykästyin tähän Paapiin Sammalpolku trikooseen aivan saatavuuden viimemetreillä. Alkuun se tuntui itselle sopimattomaksi ja pojalle taas liian tyttömäiseksi, mutta tälläisenä kauluspaitamallisena mukana on kivasti poikamaisuuttakin.
Keltainen tuo tähän muuten harmosineen väriin kivasti pirteyttä ja leikkisyyttä. Kaavana Ottobren kauluspaita. Ikäväksi juuri tämä kaava olikin niukkaa mitoitusta. Normaalisti kun OB:n kaavat ovat niin reiluja, ettei tullut mieleenkään, että jos tekee kaavan 122cm mukaan 115 cm pitkälle pojalle, niin se hädin tuskin mahtuu!! ARGH!

5 kommenttia:

 1. Onpa kiva! Olen tässä miettinyt juhlavaatetta 2,5-vuotiaalle ja tuollainen trikoinen kauluspaita voisi olla juuri oikeanlainen!

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtava paita! :) en ole tullut ajatelleeksikaan kauluspaidan tekemistä trikoosta. Mahti idea!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana!!! Mutta harmillista tuo kokoasia, Ottobreista ei koskaan tiedä joten minäkin nykyään vertaan kaavaa johonkin valmiseen. Nimim: been there,done that :)

  VastaaPoista
 4. Mielettömän hieno! Ja varmaan tulee pidettyä enemmän kuin perus puuvillapaitaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! tein uuden isomman version ja on ehdottomasti yksi suosikeistani. Poikakin tykkää. ei purista eikä kiristä :)

   Poista