keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Tähdet tähdet

Kesä lähestyy ja pojan kesävaatevarasto on ammottaa lähes tyhjyyttään. Sen verran on vuoden aikana tullut kokoa lisää, että oli aika päivittää varastoa.Tällä kertaa paidan kankaana sininen chalk stars trikoo ja housuissa Lillestoffin farkkujersey. Malliseuralaisena toinen kissoistamme, Rusina.
Housujen kaava on oma viritelmä, kun valmista kaavaa ei ollut. Ei näistä nyt ihan sellaiset tulleet kuin suunnittelin, mutta ihan kohtuulliset kuitenkin. Taskut tein mittatilaustyönä superpalloja varten. Ne ovat syvät ja kapeat, joten pallot pysyvät hyvin mukana.
Takataskut ovat laatikkomalliset ihan omaa laiskuuttani. Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä enemmän sellaiset farkkutaskut tikkauksineen, mutta en jaksanut puristaa. Menee nämä näinkin
Jännityksellä nyt odotan kuinka kankaalle käytössä ja pesussa käy. Olen kuullut nimittäin paljon palautetta, että tuo farkkutrikoo nyppyyntyy todella helposti käytössä. Otin kuitenkin tietoisen riskin, koska mielestäni juuri tämä Lillestoff jersey jäljittelee parhaiten farkun olomuotoa. Ei muuta kuin peukut pystyyn, että kestää!
Kaveriksi sitten ihan perus pertsaa chalk starsista. Tässäkin kyllä on koristetikkaukset hihoissa, helmassa ja kauluksessa, vaikkei ne erotukkaan.


2 kommenttia:

  1. Tosi kivannäköinen setti:) Täältä löytyy samat kankaat kaapista, farkkutrikoosta olenkin jo ommellut t-paitaa sun muuta. Eikä vielä ainakaan ole nyppyyntymisen merkkejä ilmaantunut juuri tuossa kyseisessä trikoossa. Ompelin itselleni hameen toisesta, hieman ohuemmasta farkkutrikoosta, ja siinä on kyllä helmassa pientä nyppyä havaittavissa. Täällä olisi kovasti myös tilausta lasten vaatteille, mutta jotenkin nyt on muut inspiraatiot mielessä. Jos edes trikoopipot saisi tehtyä ennen kesää:D

    VastaaPoista
  2. Todella hyvä setti ja sinisen sävyt ovat rauhalliset yhdessä. Tykkään todella paljon!

    VastaaPoista