sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kevätralli

 Tässä on päässyt tehtailemaan t-paitoja yhden jos toisenkin. Kesän lähestyessä huomasin pojan vaatteita inventoidessa, että valikoima oli päässyt kovin pieneksi. Täydennystä siis tarvittiin.
 Tämän hetkinen pakkomielle taitaa olla nuo koristeompeleet. Nyt kun yhteistyö ompelukoneen kanssa pelaa vihdoin sujuvasti (nyt täytyy varmaan koputtaa kkiä puuta, tai onni kääntyy....) niin viimestelen kaikki helmat ja hihat näin. Luulin että koneeni on nirso langoille, mutta kaikki olikin neulan merkistä kiinni. Kai se on pakko alkaa uskomaan, että ompelu on välineurheilua siinä missä muukin. Muuten ei tule kuin sutta ja sekundaa!
 Limenvihreä polkupyörätrikoo taitaa olla alunperin Majapuun valikoimista, mutta itse hankin palan kangashamstereiden kautta.

3 kommenttia:

 1. Moikka! Kirjoitat ongelmista peittarin kanssa. Tartuin heti asiaan, sillä oma koneeni meinaa tehdä vähänkään paksummissa kohdissa ja välillä muutenkin hyppytikkiä. Kone on merkiltään Janome. Olen moneen kertaan vaihdellut lankoja, eikä mistään tunnu olevan apua. Osaatko antaa vinkkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Minulla ei ole peitetikkikonetta vaan teen koristeompeleet normi ompelukoneella. Janome sekin on ja on todella kranttu langan ja neulojen suhteen. Ainakaan Prym neulat eivät ole yhteistyökelpoisia! schmez on hyvä :)

   Poista
 2. Kiitos vastauksesta! Komeat ovat päällitikkaukset koneellasi, sillä olin aivan varma, että ne on tehty peitetikillä. Antavat todella hyvän ilmeen! Jatkan taistelua koneeni kanssa ja neuvojen kyselyä... Haittaa harrastamista nämä konetekniset probleemat ;)

  VastaaPoista