sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Melkein Jussin jälkeläinen

Paapiin Jussitrikoosta pojalle lökäpöksyt. Ihastuin tähän kuosiin ensisilmäyksellä, mutta silti emmin  oston suhteen. Lopulta kävi taas sitten perinteisesti, enkä ehtinyt kangasta kaupasta ostamaan ennen sen loppumista. Niinpä sitten kyttäilin viikko tolkulla kangashamsterien sivulla, josko sinne sitä ilmestyisi ja ilmestyihän sitä. Vielä juuri oikean kokoinen pala. Tuli niin hauskat, että tekisi itsellekin samanlaisia mieli.
Kaavana ihan perushousun kaava, jota vain kauttaaltaan levensin. , Kun näytin valmiita housuja lapselle, vastaanotto  oli :" Tosi kivat, mutta onko mulla muka noin isot jalat!!?"  Ei ole. Nämä ovat lökäpöksyt.... Vallitseva vaate-ja housumuoti on selvästikin niukempaa mallia :)


4 kommenttia:

 1. Sopiipa tosi hyvin tuo kuosi housuihin!! Meillä isompi poika kans joutu sulattelemaan tekemiäni lökäpökiä, kun roikku haaruksesta kuulemma liikaa. :)

  VastaaPoista
 2. Kivat pöksyt! Näissä on varmasti mukava touhuta. Kuosi on kieltämättä aikasta ihanaa, jospa sitä saisi jossain vaiheessa lisää.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ihanat! itsekin olen miettinyt tekeväni pojille ohkaaset kuosilliset jumppahousut Touhutaloa tms. varten.. Täytyy nopsaa aloittaakkin kun näyttää noin kivoilta.

  VastaaPoista