torstai 2. kesäkuuta 2016

Pikkusen vielä

Vähiin ovat jäänet omalle pojalle ompelemiset. Nyt kolmannen luokan lähestyessä oma maku näyttää vahvistuvan ja urheiluvaatetta sen olla pitää. Jotain kuitenkin täytyy saada tehdä! Muutaman t-paidan olen ommellut ja tälläiset vedenturkoosit lökäpöksyt, jotka luonnollisestikin ovat ihan vauvanväriset. Vähäiselle käytölle taitavat siis jäädä...
Housut ovat Noshin collegea ja paitatrikoo Paapiin. Itse tykkään kyllä kovasti näistä väreistä. Huosuissa on korkea raidallinen resorivyötärö.
Housujen toiseksi kaveriksi Noshin tiikeritrikoosta paita. Yhden pitkähihaisen olen samasta kankaasta ommellut ja se kyllä harmaantui pesussa. Täytyy olla tämän kanssa nyt tarkempi ja muistaa pestä valkopyykkiaineella.


2 kommenttia:

  1. Tiedän tuon tunteen. Minun kolmatta luokkaa lopetteleva poika kyllä tykkää, kun äiti ompelee hänen vaatteensa, mutta tyyli on selvä: mustia collegehousuja ja peruspaitoja, joiden kuosit poika itse valkkaa. :)

    VastaaPoista
  2. Kivan näköinen kokonaisuus! Se alkaa tietyssä iässä olemaan jo kovin tarkkaa, mitä haluaa päälleen laittaa :). Joillakin sitä kai ei tule koskaan :D.

    VastaaPoista