sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Pippuria

  Pitihän sitä kokeilla tätä Noshin uutta pippuricollegea. Nyt kun lämpö meni ja sade tuli, niin tämän setin työstäminen oli enemmän kuin ajankohtaista. Itse viehätyin enemmän kankaan virallisesta nurjasta puolesta, joka on ihanan eläväinen kohoraitoineen. Vaikka collegetakki on yksinkertainen ilman vuorta, näyttää se silti huolitellulta pinnan elävyyden vuoksi. Jopa mustalla langalla tehdyt saumuroinnit ja vetoketjun huolittelu  hukkuvat lähes näkymättömiin kankaan mustalla puolella.

Takissa olen käyttänyt kankaan siis nurinpäin, mutta housut tehty sitten taas virallinen oikeapuoli ulospäin.  Jos tuota nurjaa puolta haluaa käyttää niin, että raidat tulevat suoraan, täytyy kappaleet leikata kankaasta hieman vinoon. Tämä vaikuttaa jonkin verran kankaan kulutukseen, mutta onni onnettomuudessa olin kerrankin tilannut kangasta reilusti, enkä vain sitä just tarvittavaa määrää.
 Housujen lahkeet ovat vielä viimeistelemättä, kun en osaa päättää jätänkö niihin käänteet vai en, mutta ehtiihän tuon päätää myohemminkin.

 Setin täydentämiseksi vielä Noshin valkoisesta tähtikuvioisesta flameesta t-paita. Tästä vaaleasta flameesta himoittaisi tehdä itsellekin jotain kesäistä .)3 kommenttia:

  1. Tyylikkään näköinen setti! Tuo pippuri näyttää tosi kivalta matskulta.

    VastaaPoista
  2. Ai, että alkoi tuo pippuri houkuttamaan minuakin. :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana kangas! Mahtavan hieno setti! :)

    VastaaPoista