maanantai 3. elokuuta 2015

Tiukkaa tekee Mikä ihme tässä Suttupitsi -kankaassa mättää. Aina kun ompelen tästä kuosista, niin lopputulos on liian pieni tai vähintään nafti. Tälläkin omalla kaavalla olen jo useamman puseron tehnyt menestyksellisesti, mutta kun ei niin ei. Taas jouduin niin moneen kertaan korjaamaan, että väljästä tavoitteesta päädyttiin lähes makkarankuoreen. No ehkä se on vaan vink vink, että olisko aika keventää?
 Väri ja kuosi on joka tapauksessa ihana, joten kyllä tämä syksyn lomareissulle mukaan pakataan. Ja vaikkei pinkki ehkä ole kuulunutkaan kauheasti värivalikoimiini, niin tästä kyllä tykkään. Olisipa vaan onnistunut haluamallani tavalla....

Ja kun tuota tummaa raitaa yritin kohdentaa vatsan kohdalle kaventamaan vyötäröä, niin miten se sitten valahtikin niin, että pötsi oikein korostuu. Jep jep...................kyllä ottaa aivoon!

2 kommenttia:

  1. Eli se johtuu tästä kankaasta =), itse tein kolmannen mekon samalla kaavalla ja lisäsin hihat tästä pitsikankaasta ja voi kauhistus. Katson vielä kutistaisko pesu mekon jotenkin paremmaksi.

    VastaaPoista