sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Kide

 Aina välillä tulee aikoja, kun jokin tietty kangaskauppa työntää markkinoille juuri minun makuun sopivia kankaita enemmn kuin laki sallii. Tällä kertaa syyllinen on Nosh. Värien ja suurien kuosien yltäkylläisyyden jälkeen tälläiset kauniin rauhalliset ja harmoniset kankaat tuntuvat vaan  niin hyviltä. Yksinkertaiset kuviot antavat potkua keksimään vaatteeseen jotain muita jippoja, joilla saisi aikaan ilmettä. Tässä tunikassa se on kaula-aukon syvennys koristehelmineen.
 Alunperin ei ollut tarkoitus tehdä ranglanhihoja, mutta sitten ajauduin keskelle kaavoitusepävarmuutta, ja päädyin tähän helpommin hahmotettavaan sovellukseen. Kyseinen Noshin kide- trikoo on ehkä aavistuksen verran liian tönkköä, jotta visioni toimisi ihan täydellisesti,  mutta kyllä se tämäkin menee. T
 Helmet on pujotettu kaula-aukon kiristyskuminauhaan.
 Piheyttäni ostin kangasta taas ihan liian vähän ja jouduin jatkamaan hihoja jatkopaloilla. Onni onnettomuudessa kuitenkin oli se, että kuvion yhdistäminen osui täydellisesti nappiin, eikä jatkokohtaa huomaa kukaan muu kuin minä.

10 kommenttia:

 1. Kaunis tunika! Ja tuo kangas on kyllä aivan <3 sopii hyvin aikuisen vaatteeksi. Välillä on vaikeaa löytää kuviollista, aikuiselle sopivaa kangasta. Oma kidepalani odottaa saksia, visio onneksi jo on :)

  VastaaPoista
 2. Onpas kaunis tunika ja ihana yksityiskohta kaula-aukossa! Ja kyllä tämä kuosi on oikeasti kauniin harmoninen.

  VastaaPoista
 3. Ihana tunika ja erityisesti tuo kaula-aukko!

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis! Tykkäisin itsekin. Ja tää kuosi on tosi onnistunut. Taipuu moneksi.

  VastaaPoista
 5. Kaunis! Kivan näköinen tuo kaula-aukko :)

  VastaaPoista
 6. Todella kiva tunika, pääntielle iso peukku :)

  Ompeluntäytteistä syksyä!

  VastaaPoista
 7. Tämä on todella kaunis! Kuosista tykkään minäkin paljon.

  VastaaPoista
 8. Voi, tää on kyllä todella kaunis! Ihan täydellinen! <3

  VastaaPoista