torstai 1. lokakuuta 2015

Onnistuin!

 Jess, pitkästä aikaa todellinen onnistuminen! Viime keväästä asti mielessä ollut kaaputakin toteutus onnistui Noshin hiekanvärisestä flamé kankaasta. Tutkailin kevättalvella kolleegani ihanaa ulkomailta ostettua angoravillatakkia. Malli oli mitä ihanin ja yritin hahmottaa mielessäni, miten se toteutettaisiin. Puoli vuotta ajatus muhi mielessä ennenkuin uskalsin lähteä kokeilemaan. Ensiksi ajatus oli tehdä tämä merinovillasta, mutta se oli vähän turhan kallis materiaali kokeiluun. Niinpä sitten päädyin tähän Nosh Flameeseen,
 Etusosa on voimakkaasti laskostettu ja kappaleet menevät koko etuosan kohdalla päällekkäin. Kaulus on kaksinkertaista resoria ja nostettu ylös nepparilla. Molemmilla sivuilla taskut. Flamé juuri sopivan ohutta ja laskeutuvaa tähän malliin, joten takista tullut tönkköä.
 Hiekan ja mustan seloitus on aika tyylikäs yhdistelmä. Ensin mallasin mustan tilalle mustavalkoraidallista resoria. Se oli todella pirteä vaihtoehto, mutta hannasin ja päädyin tähän varmaan valintaan :)
 Haluaisin tehdä tälläisen myös nyt siitä merinovillasta, mutta tämän vuoden tarjolla olevat kuosit eivät oikein lämmittäneet mieltä. Perinteisen kaavan mukaan käy kuitenkin niin, että siinä vaiheessa kun lämpenen niille, niin kaikki villat on jo myyty loppuun....Ensi vuoden projekti siis.


5 kommenttia: