sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Lämmintä pitsiä

 Ehdottomasti kaunein merinovillakuosi on tämä Käpysen pitsi. Ensimmäisen kierroksen kangasta missasin, mutta kun uusi mulesingvapaa painos tuli, nappasin omani. Kun kangas saapui,  oli se todellakin yhtä kaunis kuin kuvassa ja tuntumakin parempi kuin ajattelin. Hipelöin kangasmyttyä ja pohdin mitä siitä tekisin ja miten palat leikkaisin, ettei vain yhtään palaa menisi hukkaan. Mielessä kävi pitkä villatakki, mekko, peruspaita jne. Melkein stressiä pukkasi, kun en osannut päättää. Villatakkeja on jo kaappi pullollaan ja mekkoja olen huono pitämään, mutta sellaiseen päädyin. Kun leikkasin kaavoja päädyinkin tunikaan ja aloin empiä jo hihojakin. Niin tästä sitten lopulta tulikin merinovillainen liivimekko, enkä voisi olla tyytyväisempi.


 Ei ole ensimmäinen kerta, kun lopputulos on ihan jotain muuta, kuin aluksi suunnittelin, mutta joskus sillä tavoin voittaa. Nyt on kangasta vielä kivasti jäljellä, joten siitä voi taikoa lisää ihanaa!
Kaikista vaihtoehdoistani epäilen, että tämä malli on käyttökelpoisin. Pitkä mekko ei, mutta villatakkisuunnitelma saattaa vielä toteutua..... ja olishan sitä pari muutakin vaihtoehtoa....

I like it!5 kommenttia:

 1. Tämä on sievä, sopii hyvin sinulle ja on varmasti myös lämmin. Omaa palaani hauduttelen vielä postissa ja kuuma mietintä mitä siitä loihtisin. :)

  VastaaPoista
 2. Hurjan kaunis, varmasti aivan ihana päällä! <3

  VastaaPoista
 3. Voi että se on kaunis! <3 Mä sain jonkun hetken mielenhäiriön, kun en ostanut just tuota merinoa kun mahdollisuus oli. Nyt harmittaa, kankaattomalla ei parane klikkailla :D

  VastaaPoista
 4. Tyylikäs liivimekko! Tämä kuosi on kyllä kaunista.

  VastaaPoista