sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Anemone


 Omat vaateompelut ovat jääneet vähän vahemmälle jo siksikin, että en oikein löydä sellaista kangasta joka nappais. Kuosit alkaa kyllästyttämään ja yksivärisiä on niin tylsä tehdä. Tätä anemone kuosia olen kuitenkin jo viime keväästä asti katsellut, mutta jokin on hankintaa jarruttanut. Nyt siten ostin reiluhkon palan kangashamstereista pitkän harkinnan jälkeen. Suunnitelmissa oli tehdä ihan  toisenlainen kuin sitten loppujen lopuksi tuli. Ja kauluskin on paniikkiratkaisu kuvion rauhoittamiseksi, mutta itse asiassa siitä tuli kiva, Nythän tästä tuli puolivirallinen edustuspusero.
 En tiedä olisko tuosta helmasta pitänyt tehdä kuitenkin hieman pidempi. Ja yläosasta tyköistuvampi. Ainakin näiden kuvien perusteella näyttää melko tönöttävältä. Helma on aavistuksen pidempi ja pyöristetty takaa sekä siinä on framilon kuminauhan sijasta ( sopivan leveää kumpparia ei ollut kotona).

 No tulihan tästä aika yllättävä lopputulokseltaan, mutta kuosi on nyt kuitenkin sellainen, että tulee käyttöön.


1 kommentti:

  1. Minusta näyttää oikein hyvältä! Kaulus on tosi onnistuneen näköinen. Ellet nyt tunikamittaista tavoitellut, niin minun mielestä helma voisi olla myös lyhyempi, niin olisi selkeästi paita. Samaa kuosia olen myös jo pitemmän aikaa katsellut sillä silmällä, mutta vielä en ole hankkinut...

    VastaaPoista