keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Kulmakunnan kingi

Ei se ole mies eikä mikään, joka pinkkiä pelkää!  Puolirohkeana vetona tein pojalle pyöräpaidan pinkein tehostein ja siihen kylkeen pinkit froteeshortsit. Pusero valmistui ensin ja siitä tykättiin. Pari päivää myöhemmin surautin housut. Aluksi ilmeitä oli vaikea tulkita. Mies katsoi olkansa yli ja olin jo valmis puolustautumaan, että nämä ovat kyllä menossa ystäväni tyttärelle...... Vaan eipä mitään! Olivat kuulema tosi makeet! Ja niinhän ne onkin.......

Väriyhdistelmä turkoosin kanssa on varsinainen karkki. Paitakankaan kuosi on sopivan poikamainen hälventämään tyttömäistä vaikutelmaa. Kuvan tuima ilme ja käsien asento ei ole tuittupäisyyttä vaan asennetta: täältä tullaan!
                    Lopuksi vielä esitellään ylpeänä uutta kotiparturin taiteilemaa Neymar -tukkaa.

PINK is really COOL AND HOT!

7 kommenttia:

 1. Jes! Juuri näin, minäkin tykkään pojalla pinkistä! Miksei kukaan valmista poikien kuosia pinkkinä tai violettina?? Pinkit skeittilaudat tai dinosaurukset olisi ihan takuulla pop :)
  Ja hurjan hieno hiustyyli tyylikkäällä nuorella miehellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehdottomasti pojille pitäisi olla tarjolla myös vaaleanpunaisen sävyjä. Meillä on pojalla ollut tähän mennessä yksi ainoa H&M:n valikoimien pinkki paita parin vuoden takaa, enkä sen koommin ole löytänyt kaupasta uutta!

   Poista
 2. Tyylikkäät!
  Mun eskarilaisen suosikki pyjama on pohjaltaan pinkki, jossa on isoja sinisiä sammakoita. Isoveli kerran yritti, että se on "melkolailla tyttöjen värinen". Pienempi kommentoi: "Mitä se semmoset värit on?" Niin, mitä ne semmoset värit on? :D

  VastaaPoista
 3. Yes! Ihan huippu yhdistelmä. Meilläkin poika tykkää pinkistä h&m:n paidastaan, se useimmiten sujahtaa päälle. Minäkin kaipaisin poikien kuoseihin pinkkiä yhdeksi väriksi. Hieno tukka pojalla!

  VastaaPoista