maanantai 20. heinäkuuta 2015

Syntynyt!

Syntynyt 18.7.2015  klo 20.25 potra poika Peetu Jalmari Retrokas. Paino 486g ja pituus 49cm. Synnytys suht nopea, mutta haasteellinen. Synnytystuskat olivat kovat ja jännitys mahdollisista kehitysvaurioista loivat suoritukseen omat mausteensa. Synnytysvalmennus olisi ollut paikallaan, mutta pärjäsin kuin pärjäsinkin omin avuin. Olen onnellinen työstäjä!

Tuoreen nyytin innoituksen lähteenä toimi vuoden 1979 syyskuun SK:n numero, josta löytyy legendaarisen Pietun ja Pessin kaava.
Poikanukkeja kun on edelleenkin kovin vähän tarjolla, niin tämä on oiva mahdollisuus toteuttaa omansa. Itselläni ei ollut tällaista lapsuudessa, mutta jossain olen Pietuun tai Pessiin törmännyt, koska muistan hämärästi hieman hämmentävän kohtaamisen, kun jalkojen välistä löytyikin jotakin extraa!
Synnytyskipumuistot ovat jääneet taakse ja  nyt tekee mieli jo uutta. Taitaa kummityttöni siis päätyä hyvinkin pian adoptiovanhemmaksi :)  Seuraavan nuken  myötä päivitänkin sitten postauksen yhteydessä ohjeet nuken tekoon!Tässä vielä kurkistus vuoteen 1979

7 kommenttia:

 1. Oi, ihana! Onnittelut koko perheelle tyytyväisen näköisestä poikasesta! Oliko isällä suuri rooli pojan alullesaattamisessa tai synnytyksessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä modernissa ja kehittyneessä maailmassa ei lapsentekoon miestä tarvita :D

   Poista
 2. Voi ihanuus! Mullakin tuo kaava vielä odottaa sähköpostissa nukeksi pääsemistä.

  VastaaPoista
 3. Iiik miten hieno! <3 Upea saavutus, olet tosi taitava! :)

  VastaaPoista
 4. Voi hitsi miten ihana potra poika :) Onnittelen suloisuudesta ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana, voi että! Ja koko postaus sai hymyn huulille :).

  VastaaPoista