sunnuntai 2. marraskuuta 2014

City-koppakuoriainen


 Citykoppakuoriainen Alias sittisontiainen eksyi kaupunkiin. Kesänaikaisen värikylvyn jälkeen syksyn harmaus näkyy vaatetuksessakin. Mutta ei siinä mitään, tämä on aika makee kangas!  Viimeaikaisten onnistumisien jälkeen rohkenin taas kokeilla omaa kaavaa ja tämäkin on  aivan käyttökelpoinen. Tällä paidalla taas mukaan Mallikelpoisen neljänteen ompeluhaasteeseen, jonka aihe oli poikien viikko. Tällä viikolla onkin ompelunurkassa hurissut enemmänkin poikien juttuja.
Tein tähän tuollaisen korkeamman kauluksen suojaamaan kaulaa syksyn viimoilta. Visaisinta tässä hommassa oli saada narut helmien läpi. Hermo meni ja hiki tuli. kun  niitä vetolangan avulla revin puolen tunnin ajan reiästä läpi. Harkitsin jo poran käyttöä reiän suurentamiseksi.

7 kommenttia:

 1. Tosi hieno, tyylikäs ja hauska samaan aikaan!

  VastaaPoista
 2. Ihana kuosi! Paita on upea, tykkään erityisen paljon tuosta kauluksesta.

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen paita! Minä myös kerran yritin pujottaa helmiä kiristysnauhoihin, mutta ei riittänyt sinni ja kesken jäi! ;)

  VastaaPoista
 4. Ompas hauska! Tällanen kaulus vois kelvata meidänkin ronkelille, joka aina pyytää huppareita, mutta kiukkuaa sitten hupun kanssa kun ulkovaatteet pitää pukea :)

  VastaaPoista