perjantai 2. tammikuuta 2015

Talven taikaa

 Kauan odotettu talvi houkutteli kuvaanmaan metsään. Tällä kertaa Paapiin Bundle " short collection "- trikoosta tunika talveen. Kuosi taitaa olla jo melkein vuoden takaa ja alunperin en sitä ehtinyt ostaa. Loppukesästä sain kuitenkin itselleni palan Facebookin kangashamsterien kautta.
 Kaava on taas se sama mitä olen varioinut jo moneen kertaan. Se on vaan niin mukava ja itselle istuva. Moni onkin kysynyt kaavan perään, mutta en ole ikävä kyllä kaavoittaja. Uskoisin kuitenkin että esim. paljon puhuttu ja tykätty ruskamekko -kaava tai Onion 2035 olisi helposti muokattavissa tällaiseksi, Tunikan helmaan laitoin tampin samasta kankaasta ja kaula-aukko on toteutettu alavarallisena. Kokeilin ensin resoria, mutta sillä tuli aivan liian yöpukumainen vaikutelma.
 Iloista vuoden alkua kaikille ja kiitos taas kerran teille täällä blogissani vieraileville ja erityisesti teille, jotka jaksatte kannustaa ja kommentoida!


9 kommenttia:

 1. Kaunis mekko ja kauniita kuvia! Oon jotenkin nyt innoissani harmaan ja oranssin yhdistelmästä.

  VastaaPoista
 2. Iastuttavat kuvat kertakaikkiaan! Minäkin yllätyin miten kanus tuo oranssi siniharmaan yhdistelmä on <3

  VastaaPoista
 3. Nämä kuvat ovat ihan taianomaiset ja sadunhohtoiset! Näitä on niin kiva katsella. Kaunis on mekkokin. Ihana!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia, hyvin istuva mekko, ihana hartiahuivi, herkut sukkikset. Nappiin :)

  VastaaPoista
 5. Voi kun on upeita kuvia. Ihania tunnelmia ja ihania asuja.

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat ja voi kuinka hyvin alavara sopiikaan mekkoihisi. Se tosiaan vähentää yökkärimäisyyttä. Harmittaa etten tätä kangasta hoksannut itselle tilata, niin kaunis tämä on keltaisten sukkisten kanssa!

  VastaaPoista