sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Onnekas

Monen yrityksen jälkeen vihdoin omakaava tunikamekolle, joka oikeasti istuu! Kaiken lisäksi tällä kertaa kaikki meni ekalla kerralla putkeen, eikä tarvinnut tehdä mitään korjauksia. En ole koskaan tehnyt akaisemmin kaula-aukkoa alavarallisena, vaan aina olen turvautunut resoriin tai framiloniin. Tällä kertaa mekon yleisilme olisi kyllä kovasti kärsinyt, jos olisin huolitellut sen resorilla, joten silmät puoliksi kiinni, kroppa jäykkänä ja tuskanhiestä märkänä leikkasin kankaan niin, että oli pakko yrittää tuollaista fiinimpää lopputulosta. Kaavaa kun ei ollut, leikkasin alavaran niin, miten oletan sen kuuluvan olevan. Tällä kertaa olin tosiaan onnekas ja lopputulos onnistui. On napakka, istuu eikä kupruile!
Kankaat ovat NOSHin trikoota, jotka ovat orgaanista puuvillaa (95%) ja elastaania (5%). Isompi kuvioinen on nimeltään Anemone paisley ja pienempi paisley drops. Molemmat kuosit todella onnistuineita aikuiseen makuun. Ja ei pettänyt Noshin toimitus tälläkään kertaa. Tilaus oli extranopeasti perillä :)

Tuo harmaa paisley drops oli sellaisenaan vähän pliisu yhdistettäväksi, joten väritin kangastusseilla sitä vähän enemmän mätsääväksi. Kaula-aukko, hihansuut ja helmaresori on kaikki väritetty samalla tavoin. Kova hommahan sinä oli, eikä lopputulos ole todellakaan virheetön, mutta eipä tuota käytössä huomaan ellei lähde oikein syynäilemään :)


Kiva kolttu tuli, tykkään!

Tästä taitaa kehkeytyä uusi lempparikaavani. Ensin mentiin pitkään tissiksellä, sitten oli vuorossa Onion 2035  ja nyt sitten vuorossa tämä :)  Olkoon kaavan nimi Onnekas!13 kommenttia:

 1. Kaunis!
  Onko tuo kaava saatavilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En valitettavasti osaa muokata kaavaa muihin kokoihin.

   Poista
 2. Ihana mekko! Joskus sitä vain menee kaikki kerralla nappiin.

  VastaaPoista
 3. Tosi upea! Kankaat on ihanat ja malli viela ihanampi. Kaava kkiinnostais muakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun osaisinkin ihan oikeasti kaavoittaa. Tämä on minun kropalleni sopiva, enkä osaa ikävä kyllä muokata sitä isommaksi tai pienemmäksi.

   Poista
 4. Ihana! Ja tosi hyvä idea tuo kangastusseilla värittäminen :)

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis, istuu sinulle niin hyvin. Hyvä oivallus tuo harmaan kankaan värittäminen.

  VastaaPoista
 6. Minuakin kiinnostaisi kaava. Todella olet onnistunut hienosti!

  VastaaPoista
 7. Tää on vaan niin hurjan kaunis!! Ja kaava todella onnistunut!!

  VastaaPoista
 8. No niin. Aloitetaan positiivisista asioista: täydellinen mekko ja alavara on todella onnistunut! Hieman ikävempiin seikkoihin: nähtyäni sinun mekkosi en pystyne olemaan tilaamatta tätä kangasta!

  Mutta täydellinen kaava ja kangas <3

  VastaaPoista
 9. Ei ihme jos tulilempparimekko! Kaunis uo Noshin uusi kangas ja ihana malli mekossa!

  VastaaPoista
 10. Tosi kivan näköinen malli ja kangas. Mitenkähän tuon tumman pohjavärin pitävyys? Viitsisitkö infota kun olet pessyt kerran tai pari näkyykö nöyhtää? :) Nämä aiemmat grafiitti pohjaiset nukkaantui ikävästi ihan ensimmäisten pesujen jälkeen.

  VastaaPoista