torstai 16. lokakuuta 2014

Visio


Mallikelpoinen -blogista löysin ompeluhaasteen. Aluksi en innostunut aiheesta ollenkaan, kun jotenkin tuntui, ettei minulla olisi minkäänasteista ideaa  tai kykyä hommaan. Jotenkin jäi ajatus kuitenkin vaivaamaan, joten  kurkistin kangaslaatikkoon. Äh, ei mitään! oli ensimmäinen ajatus. Valkoinen kangasmaali ja pensselit olivat levällään ompelupöydällä ja niitä laatikkoon siivotessa ajatus kuitenkin syntyi.
Tehtävän anto kuului näin:  Tällä viikolla suunnitellaan ja muokataan kangasta. Tehtäväsi on valita yksi kangasmateriaali, jolle teet yhden tai useamman näistä: värjäät, värität, leikkelet osiin, viiltelet, valkaiset, ompelet kankaita yhteen, painat sabluunalla tai seulalla. Toisin sanoen manipuloit kangasta.

Oma ajatukseni kankaan työstössä olivat seuraavat:
1.Raidalliset kankaat ovat aina ajattomia ja raikkaita, mutta voisiko ihan perusraitaan tuoda uuden ulottovuuden (omassa työssäni joka toinen raita on pallokuvioinen. Vaaka- että pystyraitaa)
2. Yksivärisellä kankaalla voisi olla sattumanvaraisesti jokin aikuisen- että lapsenmakuun sopiva kuvio, jolla vaatteeseen saisi tehostekuvioita ( omassa painettu sudenkorentoja. Värityksessä käytetty kngasmaalia että kangastusseja)

Ja tälläinen siitä sitten tuli. En tiedä, häämöttikö tuo mahdollinen palkintona oleva NOSH -kangaspaketti vahvasti mielessä, kun lopputulos on ainakin omasta mielestäni hyvin Nosh-tyylinen. Kyseisen firman kankaita ei tullut kuitenkaan käytettyä.
9 kommenttia:

 1. Wau! Tästä onkin paha pistää paremmaksi! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita korentoja! Tykkään erityisesti niiden kaksivärisyydestä.

  VastaaPoista
 3. Tännekin tiedoksi, että korjasin bugin tuolta meidän sivuilta ja nyt linkki toimii :) Kiva kun osallistuit haasteeseen :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo sudenkorento! Ja koko paita!:)

  VastaaPoista
 5. Todella hieno paita! Ihanat värit ja sudenkorennot!

  VastaaPoista
 6. Oi, tämä on kyllä ihana! Tosi kivat värit ja noi raidat on hienot.

  VastaaPoista