sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Farkkulaukku

 Sain idean vanhoista farkuista tehtyyn laukkuun facebookista. Olin jo ostamassakin valmista sellaista, mutta sitten kuitenkin jokin laukussa ei miellytänyt omaa silmää. Eihän siinä sitten auttanut kuin lähteä omia liian pieniä ja kuluneita farkkuja tonkimaan ja löytyihän niitä. Erona omassa toteutuksessa verrattuna esikuvaan on, että en laittanut vetokejua laukun suulle ja laukku on kokonaisuudessaan toteutettu molemmin puolin farkkusuikaleista.
 Toiselle puolelle ompelin vanhan taskun, johon mahtuu esim. kännykkä tai muuta rompetta. Toisen puolen pidin  simppelimpänä.
 Vetoketjun sijaan laitoin laukun suulle magneettinepparin. Kokeilin ensin vetoketjunlaittoa, mutta koska yläreunassa on käytetty paksua vyötärökappaletta, en saanut vetoketjua asettumaan nätisti. Purin sen sitten pois ja vaihdoin tähän neppariviritelmään. Sisällä on puuvillavuori ja sisäsaumaan kiinnitin avainklipsin, jotta avaimet eivät pääse tippumaan laukun avoimista reunoista ulos. Tästä tuli oikein kiva pikkunäppärä ja huoleton kesälaukku.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti