torstai 17. joulukuuta 2015

Ehkä mukavimmat suorathousut

Juhlakausi painaa päälle. Koulusta tuli toive, että joulujuhlaan tulisi pukeutua mustiin housuihin ja valkoiseen paitapuseroon. Pöh, sanon minä. Itsellä oli kyllä aivan toisenlaiset juhlavaatteet mielessä. Mutta eihän siinä auttanut pyristellä vastaan kun kaikilla esiintyvillä lapsilla piti olla samankaltaiset vaatteet. Valkoinen paitapusero sentään kaapista löytyi, mutta mustia siistejä huosuja ei. En ollut vähääkään innostunut ostamaan sellaisia, koska viralliset edustustilaisuudet ovat kovin harvalukuiset meidän perheessä. . Toisekseen poikani ei viihdy ollenkaan joustamattomissa housuissa..

Pikasurautin housut sitten itse. Sopiva kangaskin tuli tilattua puolivahingossa viikko sitten. Lopputulos onkin oikein kiva ja hyvännäköinen. Kankaan pinta on ihanan eläväinen, jopa melkein silkkisen oloinen ja näköinen.  Nuo prässit tekevät housuista tyylikkäät ja uskallan väittää, ettei kukaan arvaa, että ne on ommeltu joustavasta trikoosta, Noshin mustasta flameesta!

Nyt ollaan kaikki tyytyväisiä. Opettaja saa mustat housut, minun ei tarvitse niitä ostaa ja lasta ei housut kiristä eikä purista. Myöhemmin voi sitten tarvittaessa vaikka silittää prässit pois ja lisätä lahkeisiin resorit. Sinä on sitten monikäyttöiset, rennot housut. Tämän kokemuksen perusteella alan olla melko vaikuttunut flamee -trikoon mahdollisuuksista.7 kommenttia:

 1. Oooh! Tyylikkäät! Flame on kyllä huippua:)

  VastaaPoista
 2. Mahtavan näköiset! Kyllä kai minunkin pitää tutustua tuohon flameeseen, kun sitä niin paljon hehkutetaan. Miten se eroaa normitrikoosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flamee on neulostyyppinen, eläväpintainen kangas. Se ei jousta niin paljon kuin tavallinen trikoo. Toinen puoli kankaasta on sileää ja toinen puoli hieman epätasaista pintaa. Kangasta voi käyttää kumminpäin vain.

   Poista
 3. Wau, tyylikäs nuori herra hienoissa housuissaan!

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttävät! Tuommoiset niiden suorien housujen olla pitää!

  VastaaPoista