lauantai 16. tammikuuta 2016

Sammalpolkua

Joku tässä Paapiin  sammalpolussa viehätti minua ja tuli tilattua kangasta, vaikka omalta kohdalta nämä lapsekkaat kuosit alkavat ajaa jo ohi. Voi olla, että vaikutuksensa teki parin  vuoden takainen harmaa/sinappi väriyhdistelmä tästä samasta kankaasta, josta tein ihanan paidan pojalleni . Muutenkin tuo kangas oli todella onnistunut ja jäi lämpimästi mieleen. Tosin tällä kertaa kankaan tuntuma on hieman kovempi kuin viimeksi ja tämä liilansävy oli sitten luonnossa vaaleampi kuin kuvassa, joka tuotti pienen pettymyksen. Kuvion koko on myös suurempi kuin vuosi sitten.  Puseron mallia piti vähän miettiä, jottei siitä tulisi yöppärimäinen ja lopulta päädyinkin tähän muokattuun malliin ranglanpaidasta. Samaa muokkausta käytin jo kerran aiemmin syksyllä.

Kaula-aukkoa avarsin paljon lisäämällä ranglanhihan olkaan runsaasti leveyttä ja lopuksi  sitten kokosin kaula-aukon kuminauhan avulla kasaan. Tällä hetkellä vaikuttaa, että tästä taitaan muotoutua uusi lempikaavani :) 

Tässä vielä kuva viimevuotisesta ihanuudesta 

Kyllä tämä vaan on niin kiva malli, eetä piti hurauttaa perään vielä toinen, Tällä kertaa ajaton, yksivärinen pusero, johon lisäsin  puuhelmiä kaula-aukkoon ilmettä antamaan. Samoin korvasin hihojen ja helman kuminauhan tampeilla.10 kommenttia:

 1. Turkoosi paita on upea. Helmet antavat heti ilmettä yksiväriseen paitaan.

  VastaaPoista
 2. Nätti malli kyllä! Ja kivasti antaa ilmettä tuo etuhalkio :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tehtailussa uusia versioita täsätä mallista. Tykkään kovasti tuosta etuhalkiosta.

   Poista
 3. Ihanat paidat! Tuo sammalpolun väri on kyllä herkku :)

  VastaaPoista
 4. Paidan malli on kyllä kieltämättä kaunis! Hyvin sopii molempiin kankaisiin.

  VastaaPoista
 5. Mikä kaava tämä on? Kivan mallinen. Turkoosi paita on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaava on oma sovellus joka tyypin kaavakirjan ranglanpaidasta

   Poista