lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kesäpäivä

 Taisin hehkuttaa tätä kesäpäivä -trikoota jo multimekko postauksessani, mutta on se vaan niin kiva!
Kuosi inspiroi koko ajan johonkin uuteen kokeiluun ja tälläistä osuu kohdalleni aniharvoin.  Yleensä se on yksi, max kaksi vaatetta per kuosi, mutta nyt olisi mielessä vaikka ja mitä. Ehkä se on tuo pirteä raidoitus kukkien taustalla, joka saa sydämeni läpättämään.  Tällä kertaa kankaasta ehkä aavistuksen Desigualmainen viritelmä pian 8 -vuotiaalle ystäväni tyttärelle. Tässä on jo vähän enemmän isomman tytön ilmettä.
 Haastetta raidallinen kangas alaosassa toi tuohon pyöristettyyn helmaan. Vaikka yleensä olen kaikkea muuta  kuin pilkun viilaaja, niin kyllä tuon helman käänne aiheutti vähän päänvaivaa, jotta meni täysin symmetrisesti koko matkalla. Ja kokonaisuus oli  muutenkin yhtä raitojen asettelua, jotta kaikki osui kohdilleen. Olkasaumoissa, sivusaumoissa, kankaiden liitoskohdissa, leggareiden haaroissa ja molemmissa lahkeissa.
 Mutta kivahan tästä tuli! Hieman vielä arvon lisäisinkö kuitenkin tunikaan hihat, mutta ehkä näin kesän alla jätän kuitenkin pois. Olisi ollut vaan kiva hihaidea.....
 Olen muuten viimein saanut aikaiseksi myös instagram -tilin. Voit siis jatkossa seurata KimpsuliKampsulia  (löytyy nimellä kimpsulikampsuli) myös siellä. Ompelujuttujen lisäksi julkaisen  siellä koti/sisustusjuttuja ja valokuviani. Osan ompeluhommista saatan laittaa vain sinne. Aina kun ei runosuoni syki näiden postausten kanssa :)
5 kommenttia:

 1. Ihana, pirteä ja raikas. Pitääkin vilkaista instasta sinun kuviasi.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana setti, hienosti yhdistelty raitaa ja kukkia:)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavat vaatteet, ei oikein sanat riitä kertomaan.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
  Hyvää kevättä.

  VastaaPoista