tiistai 24. maaliskuuta 2015

Balls and bubbles

Ensimmäiset kaveripaidat tehty! Majapuun  turkoosi jalkapallotrikoo oli molempien poikien mieleen, joten siitä oli kiva tehdä paidat.

Ajatuksena oli tehdä samanlaiset paidat, mutta erivärisin tehostein. Toiseen laitoin vihreät tehosteet ja toiseen oranssit. Kun niitä sitten esittelin, niin poikani ilme muuttui lähes surkeaksi. Vihreä meni kuulema ihan pieleen, oranssit ne olla pitää! Niin sitten aamulla vielä ennen töihinlähtöä purin kauluksen ja vaihdoin oranssin resorin tilalle.

Ystävän paidan hihat ovat raidallista trikoota ja oman lapsen hihat kierrätin vanhan puseron helmaosasta. Kerrankin siis tuli käytettyä jotain hamstrattua kangasriekaletta ihan oikeasti hyväksi. Ei ne siis ihan turhaan tuolla kaapissa pyöri.....  Muuten paidat ovatkin sitten samanlaiset.
Peitetikkikone ei edelleenkään ole sopinut budjettiin, joten koristetikkasin niin kauluksen, hihansuut kuin helmankin. Nyt kun vihdoin olen saanut koneeni yhteistyökykyiseksi näiden tikkausten suhteen, niin peitetikkikonekuume on hieman laantunut ainakin hetkeksi :)
3 kommenttia:

  1. Hienot kaveripaidat ja upeat poseeraukset!

    VastaaPoista
  2. Kivat paidat ja mahtavat kuvat! :)

    VastaaPoista
  3. Minulla odettaa pallokuosi vielä kaapissa, kun innostuin muista kuoseista ompelemaan ensin ja nyt pikkumiehellä on vaatteita jo liikaakin. Täytyy odotella, että kasvaa välillä. Onneksi tuo kuosi sopii osommillekin :-)

    VastaaPoista