keskiviikko 14. elokuuta 2013

Piskett, pieni posliinikoira

Verson puodista tilattu  posliinikoira joustis oli aluksi vähän kummallista NIIN ison kuvan takia. Yksi raportti on n. 60cm!  Näin tälläisen jumpsuitin jonkun toisen blogissa ja näytti niin kivalta toteutukselta, että piti itsekin kokeilla! Haalarin inspiraation lähteenä on alunperin Verson puodin malli, mutta koska kaavaa ei ole, niin tästäkin tuli persoonallinen lopputulos.
Kaavaa ei tosiaan ollut tarjolla, joten hahmottelin tämän oman version kirpparilta 50 sentillä ostamani h&m:n lahjebodyn pohjalta. Piirtelin leivinpaperille muutaman version, kunnes malli alkoi näyttämään suht asialliselta.
Sivulerpakkeissa on molemmin puolin upotetut taskut. Niissäkin piti hieman miettiä ompelujärjestystä, ennen kuin sain toimivaksi.
Nappilistan pyrin tekemään niin, että se olisi mahdollisimman huomaamaton, eikä kuvio kärsisi. ( kuvat ovat vierekkäin). Onnistuinkin siinä kohtuullisen hyvin ainakin omasta mielestäni! Nappilista ulottuu lähes haaroihin saakka, joten jumppis pitäisi olla helppo pukea ja riisua. Nepparit vielä puuttuvat vielä kuvasta. Raidallinen resori on tilattu Majapuusta.

Haalarin käyttäjä vaan vielä puuttuu..... Onneksi nopeasti kasvava kummityttöni on potentiaalinen haalarin omistaja!

Tässä vielä aidossa värissään!


Sovituskuvaan sain lainamallin! ( malli on reilut 80cm pitkä)
Ja sainhan sitten vielä kummitytönkin paikalle ennen postausta ( pituus 62cm, joten käyttöaika haalarilla on pitkä!) Resorit on hänellä käännetty kaksinkerroin.


3 kommenttia: