torstai 3. lokakuuta 2013

Roosanauhatempaus
Tiedätkö mikä on Roosanauha? Se on rintasyövän kansainvälinen symboli.

Kuulun innovatiiviseen ja lämminsydämiseen ompeluporukkaan joka haluaa olla mukana tekemässä hyvää!
Perjantaina, 4.10.2013, on virallinen Roosanauha päivä ja keksimme tavan kerätä rahaa omaan lahjoituspottiimme, joten järjestämme huutokaupan samalle päivälle.

Tuotteet tulevat myyntiin Piilo-kirpputorin Facebook sivulle . Tuotteiden lähtöhinta 0n 5 euroa. Ompelimme tuotteita, joissa kaikissa on jotain pinkkiä. Perjantaiaamusta, klo 8 alkaen, voi huutaa itselleen uniikin käsityön. Huutokauppa on voimassa iltaan 20.00 asti, jonka jälkeen voitetun tuotteen summa maksetaan suoraan ilman välikäsiä perustamamme keräyksen sivulle.
Keräyssivusto: http://oma.syopasaatio.fi/roosa-nauha/aloita-keraeys.aspx?col=5-627#.Uj2NLcuuBF8.facebook


Sen jälkeen huudettu tuote postitetaan sinulle ompelijan toimesta.
Lahjoituksen pottiin voi toki tehdä vaikka ei huutokauppaan osallistuisikaan. Uskon, että jokainen euro hyvälle asialle on tärkeä!Päätin osallistua tempaukseen, tosin päivän varoituksella. En ollut huomannut kampanjaa aikaisemmin, mutta halusin ehdottomasti osallistua. Minulla oli tänään aamusta vajaa tunti aikaa saada jotakin aikaan. Päädyin ompelemaan "kynäkön" aikaisemman ohjeeni perusteella. Pinkki ei ole pääväri, mutta kyllä sitä kuosissa vilahtelee tasaisesti ja mukana on myös pinkki tussi:) 
Toivottavasti työni ehtii päivittyä huudettavien listaan ennen huomisaamua.......

Ei muuta kuin huutelemaan hyvän asian puolesta!

1 kommentti: