perjantai 11. lokakuuta 2013

Todella haastava projekti

Unelma ihanasta virkatusta peitosta sai minut ilmoittautumaan virkkauskurssille. Kiinteä- ja ketjusilmukka olivat  tuttuja, mutta loppu pelkkää hepreaa. Ensimmäisen puolen tunnin jälkeen olin jo valmis luovuttamaan, mutta yhtäkkiä homma aukesi. Ensimmäisellä kerralla harjoiteltiin virkkaamaan isoäidinneliö ja siitä innostuneena ja viisastuneena opettelin illalla OMATOIMISESTI (!) virkkaamaan afrikkalaisen kukan.
Tämän tyyliset projektit eivät todellakaan ole tälläiselle nopeasti hyvä tulee -tyypille parhaita mahdollisia. Todennäköisyys työnvalmitumiselle kun on noin 25%. Ystäni sanoikin, että hän hieman epäilee, että saumurointi saattaa olla  enemmän mun juttu, mutta yrittänyttä ei laiteta!
Tällä kertaa aion olla armollinen ja suon itselleni aikaa tähän projektiin reilu  puolivuotta. Tästä tulee syntymäpäivälahja ihan itselle pyöreiden vuosien kunniaksi!

Only 115 pieces to go!!!

2 kommenttia:

  1. Minulla myös näistä kukkasista tuleva peitto kesken! Valmiina nyt reilut 40, mutta tahti on kovasti hidastunut kesästä, kun ompelukone on vienyt voiton virkkuukoukusta..

    VastaaPoista
  2. Nätti kukanmalli! Varmaan tulee upea lopputulos! :)

    VastaaPoista